Webbutvecklare med känsla för kundens behov

Vi växer och behöver förstärka vårt lag med en webbutvecklare! Vi söker dig som vill vara med och utveckla IT för våra kunder.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är nyfiken, kommunikativ, lyhörd för ny teknik och har en god förståelse för design. Önskvärt om du har intresse för optimering av digitala lösningar för att öka såväl konvertering som användarupplevelser och är nyfiken på att lära dig mer om API:er. Vi tror att du har 2-3 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter i branschen och är redo att ta nästa steg.

Kunskapskrav
– Har mycket goda kunskaper om webbstandarder, HTML, CSS, JavaScript, React
– Erfarenhet av att jobba med Git
– Har erfarenhet av responsiv och mobile first design
– Ha erfarenhet av Frontend-utveckling – UX/UI erfarenhet och stort intresse
– Ett plus är om du har erfarenhet av SEO
– Kunskap på databaser, MSSQL, noSQL (mongoDB)
– God engelska i tal och skrift

Vad vi erbjuder
En trevlig arbetsplats med personal och kund i fokus. Vi är ett företag där du får vara med och påverka utvecklingen och kundernas vardag. Friskvård och aktiviteter är något som ligger Future IT Partner varmt om hjärtat.

Placering
Helsingborg, men finns möjlighet att placeras i Malmö.

Tillträde
Snarast möjligt eller enligt överenskommelse.

Lön och anställningsvillkor
Lön: Enligt överenskommelse. 6 månaders provanställning tillämpas och därefter, om alla parter är överens, övergår anställningen till en tillsvidareanställning.

Ansökan
Du som känner dig manad att bli en del av framtiden hos Future IT Partner är varmt välkommen att söka tjänsten! Maila ditt CV och personliga brev til jobb@futureitpartner.se – och du, vänta inte för länge. Då kan chansen vara borta.

Varmt välkommen med din ansökan!

Categories: Nyheter