Två engagerade säljare till expansiva Skåne

Future IT Partner fortsätter att växa på hemmaplan i Skåne. Därför behöver vi nu ytterligare förstärka vårt lag med två stjärnor som kan förena en förståelse för teknik med en förmåga att engagerat sätta sig in i kundens unika behov. En av de två tjänsterna är baserad i Helsingborg, den andra på vårt nyöppnade kontor i Malmö.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill vara med och underlätta vardagen för våra nya och befintliga kunder genom att bidra till att göra IT enklare. Du som söker denna tjänst bör trivas med omväxling, samtidigt som du är trygg i de grundvärderingar som Future IT Partner står för.

Erfarenhet från rollen som säljare i IT-branschen är nödvändig för att kunna göra ett fullgott arbete i just den roll vi söker. Vi förutsätter därför att du har flerårig erfarenhet av motsvarande uppgifter hos en liknande aktör i branschen.

Säljaruppdraget omfattar hela vår repertoar, med tyngdpunkten på drifttjänster. Du måste även ha körkort och tillgång till bil för att kunna utföra ditt uppdrag.

Vad vi erbjuder
En trevlig arbetsplats med personal och kund i fokus. Vi är ett företag där du får vara med och påverka utvecklingen och kundernas vardag. Friskvård och aktiviteter är något som ligger Future IT Partner varmt om hjärtat.

Placering
Helsingborg eller Malmö, Skåne.

Tillträde
Snarast möjligt.

Ersättning
Fast och rörlig del.

Ansökan
Skicka din ansökan tillsammans med CV och andra relevanta bilagor till jobb@futureitpartner.se – och du, vänta inte för länge. Då kan chansen vara borta.

Varmt välkommen med din ansökan!

Categories: Nyheter