I dag firar Future IT Partner sexårsdagen med pompa och ståt – eller åtminstone ett trevligt och personligt samkväm med kunder och partners. Dessutom passar vi på att presentera en födelsedagspresent till oss själva i form av en ny grafisk profil, som en del av företagets nystart inför framtiden.

Under de sex år som Future IT Partner har varit verksamma i nordvästra Skåne har det hänt väldigt mycket. Vi har växt och lärt känna många fantastiska kunder och partners, som gör det möjligt för oss att nu ta nästa stora steg. En del av detta är alltså vår nya grafiska profil.

Jonas Nilsson– Ingångsvärdet från mitt håll var att vi behövde förnya och förbättra vår hemsida. I diskussionerna med mina kollegor landade vi i att genomföra en större förändring i form av en ny grafisk profil. Budskap och utseende kommer utifrån denna att hålla en tydligare linje från och med nu, konstaterar en nöjd vd Jonas Nilsson.

– Den förändring vi lanserar i dag är resultatet av ett gediget arbete och är något att vara både stolt och glad över! Det kommer mer framöver, men i dag inleder vi nystarten.

Den grafiska profilen har tagits fram i samarbete med mediahuset SportsEditing, vars produkter och tjänster bland annat används av innebandyns FC Helsingborg i SSL och av ishockeyns Rögle BK i SHL. Den för Future IT Partner lokala kopplingen i kombination med SportsEditings historiska gärningar var de primära anledningarna att välja just denna leverantör.

– Våra befintliga kunder kommer att känna igen sig i både färg och form, även om allting har lyfts till nästa nivå. Den här nystarten ger oss råg i ryggen inför framtiden och bidrar till att skapa en röd tråd i vår kommunikation oavsett om det handlar om webb eller tryck, konstaterar Jonas.

Categories: Nyheter