Nyhetsbrev 2/2020

Säkra upp ert företag

 

Att hålla på säkerheten är en av Future IT Partners grundstenar.

Trots att du har ett bra lösenord räcker det inte hela vägen idag. Future IT Partner erbjuder er möjligheten att öka säkerheten och skydda företags information ännu bättre i samband med klient VPN. Detta kallas för multifaktor autentisering (MFA). Genom att kombinera något du vet, något hur har och något du är, blir det Multi Faktor Autentisering.

Något du vet – lösenord eller säkerhets fråga.

Något du har – En mobiltelefon, en RSA dosa eller engångs koder på papper.

Något du är – Ansiktsigenkänning eller fingeravtryck.

Att addera en faktor på ditt konto ökar säkerheten på ditt konto! Med MFA på ditt VPN konto får du lika bra säkerhet som när du loggar in på banken med BankID.

 

Vill ni ringa telefonsamtal med Microsoft Teams och samla all kommunikation på ett och samma ställe?

 

Använder du Microsoft Teams och är du nyfiken på att veta mer om fördelarna? Vill du kunna ringa både internt och externt direkt ifrån Teams? Det kan du nu med Future Phone´s smidiga lösning.

Future Phone´s lösning kopplar ihop er telefoni med Teams. Detta tillåter dig då att arbeta kvar i teamsmiljön med alla fördelar som Teams innebär t.ex. dela dokument, videosamtal, grupper och chatt. Det vi adderar med vår lösning är att du också kan ringa externt direkt från Microsoft Teams i datorn eller appen i din telefon. Smidigt och enkelt!

Om du redan har Future Phone, är det enda du behöver göra att skapa själva kopplingen till Teams. Du får då med dig alla inställningar på t.ex. köer som ni har gjort i er molnväxel.
Självklart hjälper vi er med detta.

Om du redan har Microsoft Teams men inte Future Phone och vill kunna ringa externt direkt ifrån Teams appen på dator eller telefon, Då kan du skaffa externa telefonlinjer som gör det möjligt att ringa ut även om mottagaren inte har Teams. Självklart hjälper vi er även med detta!

 

Varför vi rekommenderar Microsoft Teams

  • Lätt att komma igång
  • Fungerar bra på alla enheter
  • Lätt att samarbeta
  • Minska mejlströmmen i inboxen
  • Det går att spela in möten
  • Kostnadsfri version för upp till 300 användare
  • Stöd för integration
  • Efterlevnad och säkerhet

 

Kontakta Sonny på Future IT Partner så berättar han mer.

 

Sonny Dahlberg
Säljare
072–6446880
Sonny.dahlberg@futureitpartner.se

Future IT Partner stolt matchvärd i toppmatchen HK-Malmö & Allingsås HK.

I skrivande stund så toppar HK-Malmö serietabellen med ett poäng ner till Allingsås HK. Future IT Partner bjuder in dig med kollegor till ett härligt event med en riktigt högoktanig match. Det kommer att bjudas på fördrink och mat inför matchen samt aktiviteter i samband med uppladdningen.

Är du eller någon på företaget intresserade av att komma och göra oss sällskap under denna kväll så tveka inte att höra av dig till din ansvariga säljare.

Först till kvarn gäller då det är ett begränsat antal platser.

Tid & Plats: 9 mars kl. 17:30 I Baltiskahallen i Malmö. Be There!