Din personligaste IT-leverantör utökar nu sitt engagemang genom att öppna ett kontor i Ängelholm. Därmed blir Future IT Partner ännu mer lokalt förankrat i nordvästra Skåne.

– Vi ser en stor potential i Ängelholm och vill vara nära våra kunder för att kunna erbjuda den bästa servicen, förklarar vd Jonas Nilsson.

Jonas Nilsson

Jonas Nilsson

– Future IT Partner har en ambition att växa geografiskt och gör det i små steg. Att etablera oss i Ängelholm är en del av denna utveckling.

I dag öppnar det nya kontoret i Ängelholm och den centrala placeringen på Lärkgatan 5 utgör en idealisk grund för det lokala engagemanget. Personal finns på plats under alla vardagar för att hjälpa kunder i stort och smått.

Redan vid uppstarten finns två viktiga kunder på plats i form av Brännborn Fastigheter och Läkarhuset Roslunda, två välkända och starka aktörer i det lokala näringslivet.

– Vi vill jobba med en leverantör där vi prioriteras varje dag. Vi vill också ha en snabb hantering av problemen och möjligheter, samt framför allt närheten. Samtliga dessa viktiga punkter får vi levererade av Future IT Partner, berättar Brännborn Fastigheters vd Björn Larsson.

Tillit, kunskap och närhet var tre viktiga ord inför valet av Roslundas samarbetspartner.

– Vi har valt Future IT Partner för att säkra upp vår IT-miljö och kunna leva upp till de krav som ställs från Region Skåne, samt att säkerställa vår patientsäkerhet, säger vd Anne Lazukic.

– För oss är det viktigt att samarbetet fungerar och att leverantören förstår vad vi som kund behöver. En fungerande support där vi får hjälp i stort sett omgående är avgörande, då vi har en tredje part att serva. Kontoret i Ängelholm är ett stort plus för oss som kund.

För frågor, kontakta:
Jonas Nilsson, Future IT Partner 073-885 29 00, jonas@futureitpartner.se

Om Future IT Partner

Future IT Partner är den lokalt förankrade helhetsleverantören inom kontorstjänster, hosting, telefoni, Office365 och mycket mer. Vi erbjuder dig en enda kontaktväg in till alla dina behov inom IT, inklusive rådgivning och stöd kring nya dataskyddsreglerna i GDPR.

Pressmaterial

Logotyp Future IT Partner (eps)

Högupplöst bild Jonas Nilsson Foto: Johan Lilja