Portföljen hos Future IT Partner förtydligas från och med 1 maj. Då uppgraderar vi nämligen vårt redan starka telefonierbjudande till nya Future Phone.

– Att på det här sättet förtydliga och förstärka vår produktportfölj på ett professionellt sätt ligger helt i linje med vår långsiktiga strategi för att utveckla Future IT Partner. Det som tidigare har benämnts ”telefoni” får ett tydligare innehåll som paketeras under ett nytt namn och med en ny logotyp, förklarar vd Jonas Nilsson. 

– Det fördjupade partnerskapet med Weblink som underliggande leverantör gör att vi kan vidareutveckla våra produkter och oss själva. Vi vill ta ett större ansvar för våra kunders lösningar och kunna ge dem en helhet i supporten. Förändringen är ett tydligt steg i detta arbete. 

Nyligen förstärktes laguppställningen på Future IT Partner av säljaren Sonny Dahlberg, som har huvudansvaret för det område som Future Phone omfattar. 

– Att i ett tidigt stadium fåvara med och utveckla produktområdet telefoni pådet här sättet är stimulerande. Jag ser stor potential för oss att växa inom området och det underbyggs påolika sätt av att vi nu introducerar Future Phone, konstaterar Sonny Dahlberg. 

– Det kommer att bli mycket spännande att fåvara med och utveckla detta ben hos Future IT Partner. Jag ser framför mig att vi på en relativt kort tid kommer att bli en slagkraftig aktör påmarknaden, med Skåne som främsta geografiska region. 

Kontaktuppgifter
För frågor, kontakta:
Jonas Nilsson, vd Future IT Partner
073-885 29 00, jonas.nilsson@futureitpartner.se

Om Future IT Partner
Future IT Partner är din lokalt förankrade helhetsleverantör inom IT-konsulting, drift, telefoni och produkter. Vi erbjuder dig en enda kontaktväg in till alla dina behov inom IT, inklusive rådgivning och stöd kring dataskyddsreglerna i GDPR.