Vårt skånska hjärta stärks i dag ännu mer i och med att vi med stolthet presenterar en ny etablering på en tredje ort i regionen. Denna gång är det Malmö som får förstärkning av Future IT Partner, samtidigt som vi också inleder ett samarbete med HK Malmö.

Från och med i dag utökar vi vår närvaro i våra kunders närhet ytterligare. Vi finns sedan tidigare i Helsingborg och Ängelholm, två orter som nu alltså utökas med Malmö. Adressen är Derbyvägen 4 där vi finns på samma plats som en av våra viktiga samarbetspartners Professionell säkerhet.

– Vi har redan i dag ett par större kunder i Malmö. Därför känns det som ett naturligt steg att utöka vår närvaro just här. Vi vill alltid finnas nära till hands, förklarar Future IT Partners vd Jonas Nilsson.

– Malmö är en stor och bra marknad. Den kan vara tuff att etablera sig på och vi ser det som en spännande och rolig utmaning inför det nya året.

Akriv: Bildbyrån

Samarbete med HK Malmö

Att vara en del av det lokala ideella föreningslivet är mycket viktigt för Future IT Partner, oavsett var vi finns.

Vi värderar föreningars engagemang kring barn och ungdomars situation extra högt. Ett annat positivt inslag är också att föreningarna jobbar med nätverkande för oss som företag.

– Det är viktigt för oss att vara med i nätverk, samtidigt som vi kan gynna det lokala idrottslivet. Vi har därför valt att gå in i ett samarbete med handbollsklubben HK Malmö, berättar Jonas.

– Föreningen har en bred verksamhet som engagerar många människor i olika åldrar. Vi gör det för att stötta föreningen, samtidigt som vi stärker vårt varumärke och bygger relationer.

Kontaktuppgifter
För frågor, kontakta:
Jonas Nilsson, vd Future IT Partner
073-885 29 00, jonas@futureitpartner.se

Om Future IT Partner
Future IT Partner är din lokalt förankrade helhetsleverantör inom IT-konsulting, drift, telefoni och produkter. Vi erbjuder dig en enda kontaktväg in till alla dina behov inom IT, inklusive rådgivning och stöd kring dataskyddsreglerna i GDPR.