Print som tjänst

OKI ES8453dnct

Multifunktions Printer

Prisexempel:
1 695:-/mån

Inklusive 2 000 s/v och 500 färgutskrifter.

Stor, tydlig display varifrån du kan styra dina dokument vart du vill – ändå upp i molnet. Kraftfull motor för snabba utskrifter i fantastisk kvalitet. En bra lösning för alla krävande företag.

• MFP-färgenhet för A3 anpassad för arbetsgrupper

• Färg och svartvitt i 23 sid/min

• PCL- och PostScript-emulering

• Automatisk duplex som standard

• Inbyggd praktisk häftare

Allt detta ingår:

n

Skrivare

Serviceavtal inklusive förbrukning & förbrukningsövervakning

Service på plats

Fri telefonsupport

Leverans & inkoppling i nätverk tillkommer med 995:-

Print som tjänst
Visste ni att Future IT Partner även kan ta hand om era utskriftsbehov med vårt Print som tjänst erbjudande.

 Omanagerad skrivarmiljö med otydliga avtal, höga kostnader och svårhanterliga lösningar som ökar arbetsbelastningen. Listan kan göras lång med potentiella förbättringsområden inom print.

Med Print som tjänst från Future IT Partner så får ni en optimerad IT-miljö, ökad produktivitet och reducerade kostnader, det är vad print som tjänst kan innebära för ert företag. Vår metod bygger på att vi kartlägger och utvärderar er nuvarande lösning.

 

Ett effektivt sätt att sänka kostnader
Print som tjänst innebär att vi tillgodoser behovet av utskrifter, skanning och kopiering med en paketerad lösning. Ni får ett samlat avtal som omfattar allt från utrustning och drift till support och service, vilket renderar i kostnadskontroll och minskad administration. Med automatiska leveranser av förbrukningsmaterial tar era toners aldrig slut och det i sin tur eliminerar risken för felbeställningar och frigör tid.