Arbetsplats som tjänst

Arbetsplats som tjänst är den perfekta lösningen när ni som företag vill fokusera på er kärnverksamhet istället för IT. Bygg ihop det paket som passar bäst för just er. Passar inte något av alternativen nedan? Kontakta oss så tar vi fram en annan lösning.

 

Bygg din arbetsplats i 3 enkla steg:

1. Dator 2. Programpaket 3. Tilläggstjänster → Klart

Arbetsplats som tjänst

Arbetsplats som tjänst är den perfekta lösningen när ni som företag vill fokusera på er kärnverksamhet istället för IT. Bygg ihop det paket som passar bäst för just er. Passar inte något av alternativen nedan? Kontakta oss så tar vi fram en annan lösning.

Dator efter ert behov


Att välja rätt dator kan vara en tidskrävande uppgift, låt därför oss hjälpa er. Vi har utformat fyra stycken olika paket som tillgodoser dem flesta behoven. Självklart kan vi skräddarsy er dator efter egna preferenser. 

Kontor

En dator som lämpar sig för kontorsarbete. Pålitlig och kostnadseffektiv. 

Säljare

Estetiskt tilltalande chassi innehållande hög prestanda samt bra batteritid. 

Grafiker

Högprestanda för att kunna klara av krävande applikationer såsom Photoshop & CAD.

Apple

Många är vana vid att arbeta med en Mac. Därför erbjuder vi ett fullskaligt sortiment av deras datorer.

Programpaket


I dagens näringsliv behövs det datorprogram, säkerhetstänk och IT-support för att få vardagen smidig. Allt detta erbjuder vi i olika paket nedan. Behöver er organisation bara E-post eller en komplett lösning med avancerad säkerhet och obegränsad molnlagring? Oavsett så hjälper vi er.

FUTURE ONLINE

 

Grundläggande paket med E-post som kan öppnas i webbläsaren, mobilen eller valfri enhet med e-postklient.

✔ Exchange (E-post 50 Gb)
✔ Tillgång till Servicedesk
✔Antivirus

FUTURE FLEX

 

Arbeta med Office 365 vart du än är. På din dator, i webbläsaren eller surfplattan. Allting synkas. 

✔  Exchange (E-post 50 Gb)
✔ Tillgång till Servicedesk
✔ Antivirus
✔ Officepaket

FUTURE DESKTOP

 

Helhetslösning med fokus på organisationens säkerhet  & funktionalitet för alla enheter i användning. 

✔  Exchange (E-post 50 Gb)
✔ Tillgång till Servicedesk
✔ Antivirus
✔ Officepaket
✔ Microsoft aktiv säkerhetsanalys
✔ Obegränsad lagring i OneDrive
✔ Säkerhetshantering av enheter

FUTURE WORKPLACE

 

Komplett paket för er organisations säkerhet, produktivitet & välmående. Upplev en säker & trygg arbetsmiljö

✔  Exchange (E-post 50 Gb)
✔ Tillgång till Servicedesk
✔ Antivirus
✔ Officepaket
✔ Microsoft aktiv säkerhetsanalys
✔ Obegränsad lagring i OneDrive
✔ Säkerhetshantering av enheter
✔ Microsoft aktiv säkerhetsanalys
✔ Avancerat antivirus 
✔ Microsofts dataanalysverktyg
✔ Office 365 säkerhetspaket

Tilläggstjänster


Nedan tjänster kan ni lägga till för att komplettera och underlätta en arbetsvardag. Självklart kan vi ta fram individuella lösningar för just ert företag.


Molnlagring

Via en fildelningstjänst i egen regi erbjuder vi en lösning som matchar dina behov av fildelning både internt och externt. Svårare än så ska det inte vara. Er data är säker i våra serverhallar.


Övervakning

För att ni ska kunna fokusera på er verksamhet kan ni välja till övervakning som tjänst. Detta innebär att vi får upp larm om ex. en hårddisk fungerar dåligt eller att processorn inte kyls riktigt.


Backup av E-post

Som standard sparas raderade mejl i 14 dagar i Microsoft Office 365. Nu erbjuder vi möjligheten att teckna en förlängd Backup där ni som kund bestämmer hur länge mailen ska sparas


Backup av dator

Ibland händer det olyckor, då är det skönt att veta att backupen som kördes natten till idag kan rädda dagen. Med backup från oss är era raderade filer ett samtal bort för att återställas.

Servicedesk

När tekniken krånglar och bråkar med dig finns vi till hands för att hjälpa dig. Hos oss får du alltid snabb och professionell support. Som kund har ni möjlighet att köpa en timbank där timpriset blir reducerat.

Servicedesk är öppen 7-17.

Vanliga frågor


Det finns många begrepp och definitioner inom IT. De vanligaste frågorna har vi svarat på nedan. Självklart kan ni alltid kontakta en av våra säljare för ytterligare frågor.

Vad ingår i Office 365?

Outlook, Word, Excel, PowerPoint & OneNote. Beroende på vilket paket ni väljer kan ni välja att köra programmen i en webbläsare, lokalt på datorn eller både och.

Postlåda på 50GB för mail, kalender och anteckningar.

Vad innebär säkerhetshantering av enheter?

Att ni som företag kan sätta upp digitala regler för hur enheter inom organisationen får användas. Exempelvis finns det regler som förhindrar att vissa filer kan skickas utanför företaget, vilka appar som får laddas ner på en telefon & fjärradering av enheter om de blir stulna. 

Vad är Microsofts dataanalysverktyg?

Power BI är en affärsanalyslösning med vilken du kan visualisera dina data och dela insikter i din organisation, eller bädda in dem i din app eller på din webbplats. Anslut till flera hundra datakällor och ge liv åt dina data med instrumentpaneler och rapporter.

Vad är Exchange?

Microsofts egna mailsystem. Har man tecknat ett Exchange-abonnemang sköts all E-posthantering av Microsoft vilket bäddar för en stabil och pålitlig tjänst.

Vad är antivirus?

Internet är fullt av skadlig programvara, elaka typer & lurendrejeri. Därför är det skönt att ha ett antivirus som skyddar en. Vi samarbetar med ett företag som heter Webroot och deras antivirus. Med vårt antivirus installerat på datorn får vi upp larm om detta upptäcker något som kan skada er dator. 

Vad är Office 365 säkerhetspaket?

Analys & automatisk respons på cyberattacker riktade mot Exchange, OneDrive, SharePoint & Microsoft Teams. Med detta paketet appliceras ett extra skydd på er verksamhet.

Inte fått svar på allt? Kontakta gärna oss på info@futureitpartner.se så berättar vi mer om våra lösningar. 

Partners vi samarbetar med för att ge er en så bra digital arbetsmiljö som möjligt.

”Future IT partner är ett perfekt företag för att hantera IT-tjänster och support. Deras duktiga medarbetare och konsulter löser och förebygger problem på ett smidigt sätt.”

Henrik Andersson Byggnads AB

”Våra värderingar stämmer väldigt bra överens med Future IT Partners värderingar. Future IT Partner är professionella och entusiastiska och vill lära känna sina kunder från dag ett”

Sydbeläggningar AB