21 juni, 2016

Tjänster

WIFI

Tjänsten är komplett och innehåller allt som behövs för att få igång ett trådlöst nätverk hos Er. Tjänsten inkluderar hårdvara, mjukvara, installation och övervakning

Tjänsten levereras helt färdig inklusive central etablering och leverans av accesspunkter, monteringsdetaljer och strömförsörjning. Planering av er radiomiljö samt det fysiska montaget kan vi erbjuda Er som ett tillval.

Tjänsten ger möjlighet till en säker anslutning till ett internt nätverk med nåbarhet till era interna applikationer. Intern nätverksåtkomst sker via ett eget separerat trådlöst nätverk. Men ni har även möjlighet att sätta upp ett gästnätverk som är tryggt från ert eget interna trådlösa nätverk.

ARBETSPLATS SOM TJÄNST

Hur stor plats behöver ni? Med vår helhetslösning BoxIT får ni plats med kontoret överallt. En arbetsstation är allt som behövs, sedan är kontoret igång.

Förr i tiden
Vad kostar IT räknat på enskild användare? Den frågan får i 9 av 10 fall inget bra svar, för det går ju inte att ha koll på om datorn låser sig, om mailen krånglar eller om servern rasar ihop, vad kostar då support och service för att ordna detta? Nu lyfter vi in företagets IT i framtiden och erbjuder Relaxad IT.

Inga bekymmer
Med BoxIT tar vi helhetskonceptet till ”all-inclusive”-nivå. Ni betalar en månatlig summa och för det får ni en komplett arbetsstation inklusive service och support. Skulle datorn krångla så hjälper vi er på plats eller via fjärrstyrning utan någon extra kostnad. Så nu kan ni både budgetera IT per anställd och slippa få obehagliga överraskningar när fakturan kommer.

Fördelar

  • Enkelt att budgetera
  • Få en personlig IT-avdelning och slipp den manuella skötseln
  • Fri service och support ingår

KONFERENS

Låt Future IT Partner installera ert nya konferensrum. Vi tar hand om all teknik och installation och ni behöver bara trycka på knappen för att sätta igång.

SKRIVARE

Hos många företag upptar skrivarna en stor del av hela IT-budgeten, höga löpande kostnader som ”ingen” förutspådde när skrivaren köptes in. Men nu är det slut med detta!
Känner ni igen er?
För många företag som investerar i skrivare/multifunktionsmaskin blir inköpet en större utgift än vad som egentligen är nödvändigt. Löpande kostnader som tonerbyte, papper och service, läggs på en redan hög startinvestering. Den billiga maskinen blir, utslaget på en treårsperiod, oftast dyrare i drift än en lite kraftfullare modell. Med skrivare som tjänst får ni istället direkt koll på hur mycket det kommer kosta och kan lätt föra in det i budgeten.

Vad är skrivare som tjänst?

Tjänsten skrivare fungerar på följande sätt:
1. Vi analyserar och plockar fram rätt maskin utifrån era behov
2. Istället för en hög inköpskostnad får ni en mindre månadskostnad som inkluderar support, service, nya toners, trumma m.m
3. Sedan betalar ni enbart i efterskott för de utskrifter ni gjort per månad

Fördelar

  • Service och support ingår
  • Nya toners skickas till er per automatik, ni behöver inte beställa själva
  • Inga höga investeringskostnader, enkelt att budgetera

Vi är en certified partner med:

 

Brother-Original-Cartridges2         OKI_RGB_tcm3-127383

OFFICE 365

Office 365, ditt nya Office, där du förutom de traditionella programmen Word, Excel och PowerPoint också får tillgång till flera moderna molntjänster. Med Office 365 har du alltid tillgång till den senaste versionen av Office som även fungerar på surfplattor mobiler eller på webben.

Future it Partner hjälper dig med allt praktiskt runt Office 365 och ger dig den support som du behöver. Office 365 är en kraftfull tjänst och vi hjälper dig att anpassa den efter just era behov.

Erbjudandet innehåller flera olika produktalternativ och hur just din Office 365 installation ser ut beror helt på ditt behov.

Med vårt erbjudande hjälper vi dig att utnyttja kraften i Office 365.

SERVER

Vill du att dina anställda ska kunna nå kontorsnätverket hemifrån, eller från en annan plats i världen Eller vill du bara skydda känslig trafik Detta kan göras både smidigt och säkert via våra server lösningar.

Som med allt annat så finns det en mängd olika typer av VPN-lösningar, beroende på vad du och ditt företag behöver. Hör av dig till oss så förenklar vi din arbetsvardag

BACKUP

Vi erbjuder molnbaserad säkerhetskopiering för alla typer av miljöer. Vi kan hantera både din primär eller sekundärbackup. Genom att väga in återställningstider, säkerhet, hur länge datat ska sparas tar vi tillsammans fram en effektiv lösning för att skydda din information.

ANTIVIRUS

Anti-Virus som tjänst är en komplett och kraftfull tjänst i molnet som skyddar er e-post mot spam och virus. Tjänsten eliminerar skräpposten innan den når ert nätverk, e-postserver och klienter. Tjänsten används utan installation och ni kan vara igång på bara en kort stund – oavsett hur många e-postanvändare din organisation har.

BRANDVÄGG

Brandväggen (firewall) – ett av de viktigaste skydden mot obehöriga inkräktare

En brandvägg filtrerar all nätverkstrafik mellan en dator och Internet. Brandväggen utgör en viktig del för att skydda dig mot hackers och skadliga program och den ger dig en säkrare IT-miljö.

OWNCLOUD

Owncloud är en molntjänst med tillhörande klientmjukvara för både dina PC, MAC och din mobile som erbjuder lagringsutrymme av datorfiler över internet. Utrymmet kan exempelvis användas för säkerhetskopiering eller som en delad resurs för fildelning.